Keukenrenovatie in Enschede

Bent u op zoek naar een grotere of modernere keuken? Uw klusbedrijf maakt graag uw droomkeuken voor u waar. We zijn gespecialiseerd in het verbouwen van nieuwe keukens en renoveren van oude keukens. Of het nu gaat om keukenkastjes, keukenbladen, of de kleur van uw keuken, wij helpen u graag.

Onze werkwijze

Wij werken op een transparante manier. Zo heeft u zicht op onze werkzaamheden en kunnen we elke stap met u doorspreken. Wij gaan in Enschede voor uw keukenverbouwing of renovatie als volgt te werk:

  • ontwerpen van de nieuwe keuken: samen met uw ideeën en aan de hand van uw smaak stellen we een ontwerp op. We laten de mogelijkheden zien en tekenen vervolgens uw keuken uit.
  • demonteren van uw oude keuken: voordat we aan de slag gaan met uw nieuwe keuken, strippen we eerst uw oude keuken.
  • gereedmaken van uw keuken: we zorgen ervoor dat alle aansluitingen straks op de goede plaatsen zitten. Hiervoor verleggen we leidingen en verplaatsen we eventueel wanden.
  • monteren en installeren van nieuwe keukenonderdelen. Wij zorgen ervoor dat u snel gebruik kunt maken van uw nieuwe keukenapparatuur.
  • afwerken op maat: we zorgen dat uw keuken er perfect uit komt te zien. Daar hoort ook goede wandafwerking bij.

Snel inzicht in uw kosten

Wilt u inzicht krijgen in de kosten van een keukenrenovatie of verbouwing in Enschede? Vraag dan gratis onze offerte aan of bel ons voor vrijblijvend advies.