Wij zijn er voor al uw renovatieklussen

Verandering van spijs doet eten; renovatie biedt de kans om met een frisse blik uw huis her te beleven. U kijkt ineens heel anders tegen uw woning aan en alles om u heen voelt weer als ‘nieuw’. En wie geniet er nou niet van iets nieuws en moois, zónder dat u voorgoed afscheid hoeft te nemen van het oude?

Om dat effect te bereiken hoeft u dus niet eens te verhuizen of andere drastische stappen te ondernemen. Wij knappen uw projecten op en maken deze weer als nieuw!

Renovatie: een logische oplossing!

Wij blazen oud weer nieuw leven in. U heeft bijvoorbeeld een versleten trap. Uitbreken is een mogelijkheid. Maar heeft u weleens aan renovatie gedacht? Met ons timmerwerk en overige diverse expertises is uw trap snel weer veilig en strak. Ook op het gebied van de renovatie van keukens kunnen wij als geen ander uit de voeten: met vakkundig en fraai aangebracht stucwerk en nieuwe betegeling krijgt uw keuken al een heel ander uiterlijk. Een verouderde badkamer veranderen we dankzij renovatie in een verfrissend interieur, door middel van net voeg- en metselwerk en moderne sanitaire voorzieningen. Een oplossing hoeft helemaal niet vergezocht te zijn; renovatie is een heel gangbaar antwoord op al uw kluswensen!